Project Kampvuurkuil


Project

KAMP-
VUURKUIL

 Contact:

Dennis van Abswoude

Email Dennis
06-12263169

Hoera de kampvuurkuil wordt helemaal vernieuwd!  

Eerst is er een ontwerp gemaakt van houten bankjes rond een betonnen stookplaat met een podium er aan vast. Het hout is verantwoord gekapt duurzaam Azobé. Onder de banken kan materiaal opgeslagen worden.

Op de zaterdagen 6 en 13 november is de oude kampvuurkuil gesloopt. Alle tegels en banden zijn uitgegraven en naar voren gesjouwd. Alle begroeiing is verwijderd. Er is een houtwal gemaakt. Oude boomstronken zijn uitgegraven en weggefreest en er zijn grindputten gegraven. Het terrein is geëgaliseerd.

Op vrijdagavond 19 november is er een hele grote berg zand naar achteren verplaatst en is al het benodigde houtwerk naar achteren versjouwd. Op zaterdag 20 november is het nieuwe zand en gronddoek aangebracht.  

De week erna zijn door een hoveniersbedrijf de palen in de grond geboord. Daaraan zijn de bankjes gemonteerd. Het podium is gemaakt. Vervolgens is de stookplaat gemaakt en is er siersplit aangebracht.

Op 27 november was de kampvuurkuil zover af dat sinterklaas die met behulp van de beheerder Dennis en de behulpzame hovenier kon openen.

Als het weer wat warmer wordt zal er nog een trap aan de achterkant worden gemaakt en zal er nog het nodige groen rondom worden geplaatst.

 

Dennis, Nico, Mark, Roy, Nino, Berry, Paul H., Mariëlle, Wim, Hans, Mirjam, Erwin, Petra, Carla, Quintin, Leo, Mariska, Els, de vader van Menno, de moeder van Sanne en Tijn, de vader van Remco en Bo, de vader van Iris en Jane, de vader van Amber en Eva, de moeder van Sjoerd, de vader van Wessel en Joeri en de vader van Laura en Kathinka voor hun belangeloze inzet. Zonder jullie was het niet gelukt. BEDANKT!Bekijk hier het foto album
Sponsors
Fonds 1818
Fonds 1818 steunt jaarlijks vele maatschappelijke initiatieven op het gebied van zorg, welzijn, kunst, cultuur, natuur, milieu en educatie.

Timmerbedrijf van Abswoude

Vliko


Vliko uw specialist in afval-beheer

Floor Shop
WD Tuinen
Community Program
Akzo Nobel
Het AkzoNobel Community Program biedt de mogelijkheid om projecten op te zetten die waardevol zijn voor de eigen leefomgeving. AkzoNobel draagt bij de Community Program projecten een steentje bij.
Schiphol fonds


Uw advertentie had hier kunnen staan!