geplaatst op: 16/05/2010

 

Op zaterdag 15 mei was het dan zover 21.000 scouts zijn naar Utrecht gekomen om daar 1 van de feesten te vieren ter ere van het 100 jarig Jubileum van Scouting Nederland.
Wij waren er met een groep van 28 personen bestaand uit Esta’s, Welpen,  Scouts en begeleiding ook aanwezig. Het begon ’s morgens om 07.00 op het station van Nieuw Vennep waar we de trein richting Utrecht hebben genomen. Onderweg hadden de jeugdleden en boekje gekregen met spelletjes/raadseltjes daarin. In Utrecht aangekomen wezen ballonnen je de weg naar het park waar je ingedeeld was om daar 1.5 uur spelletjes te spellen met andere leeftijds genoten. Bij de DWEK was het de bedoeling om van alle Jungle boek personen die in je boekje stonden stickertjes te verzamelen door activiteiten te doen die in het park waren uitgezet.
Nadat dit was gebeurd voegde onze groep zich weer samen en gingen we naar de Jaarbeurs in Utrecht waar we in de hal al verrast werden met een acrobatische act en je verder getrakteerd werd op een wervelende show, presentatie was in handen van Sipke Jan Bousema en er kwam ook nog en bericht van onze beschermvrouw prinses Maxima. Het spetterende optreden van Nick & Simon was om het geheel compleet te maken.
Moe maar voldaan zijn we om 15.00 weer aangekomen op het station in Nieuw Vennep.
geplaatst door: Petra H.
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.