geplaatst op: 26/05/2010

Afgelopen weekend zijn de scouts die 5de zijn geworden tijdens de RSW naar de LSW (Landelijke Scouting Wedstrijden) geweest.
Het hele pinksterweekend lang hebben ze op scoutingterrein Buitenzorg in Baarn geprobeerd punten te verdienen. O.a. door ingewikkelde spelen te doen en een hike te lopen, maar ook themamaaltijd koken (en letten op hygiene en schijf van 5), kampterrein netjes houden, samenwerken tijdens opbouw en afbraak, uniform gekleed zijn en een overkoepelende opdracht maken in de vorm van een taart punt.
Geen gemakkelijk weekend dus. Maar hun moeite is beloond! Van de 102 groepjes die meededen zijn onze scouts 40ste geworden! Een hele prestatie. (En boven de Tjarda en de Kim-ball)

Op http://www.scoutingwedstrijden.nl kun je meer lezen over de LSW en misschien spotje onze scouts nog op foto's als je goed zoekt. Je kunt de ploegenpagina van onze scouts bezoeken, zij waren groepsnr. 31

Hier in ieder geval een foto van onze toppers tijdens de LSW: http://picasaweb.google.com/scoutingwedstrijden/LSW2010PloegenfotoS#5474091076206508178

Gefeliciteerd jongens (en meiden), Volgend jaar weer??

geplaatst door: Lilian Teeuwen
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.