geplaatst op: 27/06/2010

Op 26 juni was alweer de laatste zaterdag van het Scoutingseizoen. Op 2 juli gaan de eerste speltakken met zomerkamp. Om het seizoen af te sluiten werd aan alle leden en ouders een High Tea aangeboden. De middag was voorbereid door het Beverteam. En ze hebben er een groot feest van gemaakt. Omdat Scouting 100 jaar bestaat, hadden ze zelfs de koningin bereid gevonden om langs te komen.

De koningin wilde er een groot feest van maken. En daarvoor moesten natuurlijk wel alle benodigdheden beschikbaar zijn. Helaas was haar koninklijke vuvuzela kwijt. De deelnemers gingen die in het bos zoeken dmv een speurtocht met opdrachten in koninginnedagsfeer. Na het maken van een opdracht kregen de deelnemers een kleurcode mee. Toen alle opdrachten gedaan waren stond bij het clubhuis een uitgebreide High Tea klaar. Er was te veel om op te noemen!

Tjdens de High Tea werden de kleurcodes geruild met andere groepjes. Het bleken coördinaten te zijn. Door die in te voeren in de GPSen van de groep, konden de groepjes in het bos naar de goede plek lopen waar de vuvuzela gevonden werd. 

Het was een geslaagde afsluiting van een mooi scoutingseizoen. Op naar de zomerkampen!
Het Beverteam werd door het bestuur bedankt voor hun inspanningen, waarna de leden en hun ouders volgegeten naar huis gingen. En de leiding met wat hulp van andere groepsleden het terrein ging opruimen.


De volgende fotoalbums horen bij dit bericht:
Seizoensafsluiting 2010
geplaatst door: Hans T.
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.