geplaatst op: 14/07/2010

Het was zover zomerkamp 2010 !!!

Een week lang op kamp met de welpen & leiding wohooo!

Zaterdag zijn we vertrokken met de trein, toen we waren aangekomen in Velp werden we opgehaald door Hagrid die ons naar een geheime locatie bracht genaamd ‘Zweinstein’. Waar ook de sorteerceremonie heeft plaats gevonden met behulp van de sorteerhoed die daarvoor special naar de school was gehaald.

 Zondag werd de sorteerhoed uit de leiding kamer gestolen, Toen Akela iets hoorde en ging kijken werd ze getroffen door een spreuk en bevroor, Poppy Pleister heeft haar gelukkig bij kunnen brengen met een van haar middeltjes, vervolgens zagen we stukjes cape hangen en die hebben we gevolgd en zijn uitgekomen bij een aanwijzing, we hebben hutten gebouwd om Zweinstein in de gaten te kunnen houden ‘s avonds hebben we het dieren geluiden spel gespeeld.

Maandag kwam prof. Anderling terug van de vergadering van de orde deze ging over de 4 gestolen elementen. Toen ze hoorde over de sorteerhoed schrok ze daarom roept ze de hulp in van Wout, Wout beloofde om het tot op de bodem uit te gaan zoeken.

Tijdens de les toverdranken komt Casper erachter dat zijn ingrediënten uit zijn privé voorraad zijn gestolen, de leerlingen kregen de opdracht geld te verdienen om nieuwe ingrediënten te kopen bij het gekke mannetje.

En we moesten zelf koken vandaag, de huiselfjes waren in staking omdat alle elementen niet meer aanwezig waren.

Dinsdag hebben we een groot toernooi gehouden, met hindernis banen en nog veel meer. Hagrid kwam met het nieuws dat er waarschijnlijk een element in het verboden bos zal zijn achtergelaten, aan gekomen in het bos zagen we een hele berg touwen die ons naar iets toe wilde leiden met blinddoek op vonden we het medaillon van Zwadderich.

Woensdag zijn we naar het meer geweest, toen we daar aan kwamen en lekker aan het zwemmen waren, vonden we het zwaard van Griffoendor.

Donderdag Uitjeeee! We zijn met zn alle naar Burger zoo geweest en hebben ons de hele dag daar kunnen vermaken, toen we met zijn alle een rondje gingen lopen vonden we de kelk van Huffelpuff.

Vrijdag was een hele rare dag, we kregen een aanwijzing om de sorteerhoed terug te vinden, maar toen we aankwamen op de plek kwamen we Duco Velderman tegen! die de sorteer hoed had betoverd en iedereen in Zwadderich in laat delen, na een waarheids drankje vertelde Duco alles, ook dat hij de zoon van ‘ je weet wel ’ is.

Nadat de welpen met en speciale spreuk de vloek van Duco hadden opgeheven was alles weer goed.

Zaterdag, alweer naar huis, zo snel dat de week gaat met een zucht waren we weer terug in Lisse (Bedankt voor het rijden ouders)

De leiding vond het echt een super week en hopen dat iedereen het naar hun zin hebben gehad!

Heeeeel veeel Welpen groetjes en tot het nieuwe seizoen!

Sahi, en de leiding.


De volgende fotoalbums horen bij dit bericht:
Zomerkamp welpen 2010
geplaatst door: Roy Peters
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.