geplaatst op: 04/09/2010

Vandaag zijn de oudste leden van elke leeftijdsgroep overgevlogen naar de volgende leeftijdsgroep. En werden er enkele nieuwe stafleden welkom geheten. Nadat alle speltakken gezamenlijk geopend hadden, moesten de meisjes en jongens die zouden overvliegen eerst enveloppen veroveren op de andere leden. Hiervoor werd een smokkelspel gespeeld, waarbij ook de aanwezige ouders werden ingeschakeld. Nadat alle enveloppen waren veroverd was het tijd voor een pauze met fris voor de kinderen en koffie en thee voor de ouderen.

Met behulp van de veroverde enveloppen moesten de overvliegers bepalen welke opdrachten ze moesten uitvoeren om te kunnen verhuizen van hun oude naar hun nieuwe speltak. Tijdens het overvliegen bleek al snel dat de jongste leden een beetje nat werden, de volgende iets natter en de stafleden belanden in de sloot. Aan het eind van het spel was iedereen terecht gekomen bij zijn of haar nieuwe speltak.

Door het overvliegen is er weer ruimte bij de Bevers (5-7 jaar) en de Welpen (7-11 jaar). Voor meer informatie zie elders op deze site.


De volgende fotoalbums horen bij dit bericht:
Overvliegen 2010
geplaatst door: Hans T.
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.