geplaatst op: 09/01/2011
Zaterdag 9 januari was het tijd voor de traditionele Kerstboomactie.
’s Morgens rond een uurtje of 10 hebben de Esta’s & Scouts zich verzameld bij het zwembad en mochten de Welpen & Explorers zich verzamelen bij de speeltuin aan de Mendeldreef om kerstbomen op te halen. Het weer zat niet echt mee beetje nat geworden maar de lol was er niet minder om. Om 12.00 mochten de Esta’s & Welpen richting huis en zijn er door de wat oudere leden nog wat bomen opgehaald. We hebben deze morgen iets meer dan 750 bomen opgehaald.
 
Na ’s morgens de kerstboomactie te hebben gehad en vele van ons een warme douche thuis genomen hadden en na wat andere kleren aangetrokken te hebben was van 16.00-19.00 de Nieuwjaarsborrel.
Tijdens deze borrel voorzien van heerlijke hapjes en drankjes en om dat heel veel van de leden niet stil kunnen zitten was er een lijnenspel opgezet, wat allemaal kleine spelletjes betrof wist je de meeste spellen te winnen dan was jij de winnaar. Ook heeft de groepsvoorzitter een woordje gedaan. En niet te vergeten is Leo Schoorl tot erelid van de Lisser Kaninefaten benoemd.

De volgende fotoalbums horen bij dit bericht:
kerstbomen actie 9 januari 2011
Nieuwjaarsborrel 2011
geplaatst door: Petra H.
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.