geplaatst op: 10/08/2011

Hallo thuisblijvers en anderen,

het eerste teken van leven van de Scouts. We zijn nog niet verregend, hoewel het weer zijn best doet.

De eerste paar activiteiten zijn alweer achter de rug, het regelen van Kevins slaapzak, een bezoek aan het Militair Luchtvaartmuseum en een subtropisch zwemparadijs. De zelfgepionierde keukens houden het en diverse Scouts jassen voor het eerst piepers. De hike (met tostipost!) was zoals altijd vermoeiend maar met een paar omwegen zijn ze allemaal aangekomen op het clubhuis van de Welpen, waarmee de Scouts een nachtje omruilen. De hete douche is hiervoor goed gebruikt.

Dat was ook wel nodig na de kampdoop van de avond daarvoor, want de hele voorraad yoghurt en eieren ging er daar doorheen.

Na een nacht slapen in het Welpenclubhuis gaan de Scouts er morgen weer tegenaan met een geocache en een middag winkelen in het bruisende centrum van Zeist.

De Scoutsleiding hoopt dat het weer nog goed blijft en het enthousiasme hoog, hoewel het laatste tot nog toe geen probleem is.

Nu wordt het tijd om te gaan slapen, zowel voor de enkele Scout die aan een wakkere staat blijft vastklampen als voor de leiding.

geplaatst door: Marije B.
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.