geplaatst op: 28/01/2012

Misschien hebben jullie ze al gezien: de posters van de playbackshow die in ons clubhuis hangen! 
Waarom hangen die er? Over twee weken alweer, op 11 februari, is er de playbackshow van scouting Lisse! Alle drie de scoutinggroepen zullen samen een dag vol muziek en gezelligheid beleven!
Het thema dit keer is HOLLAND! Dus houd dit in gedachten bij de keuze van je act en je (aan)kleding

In de middag is er een playbackshow voor de leden van Welpen en Esta leeftijd, en Scoutsleeftijd! Dit beloofd een super leuke middag te worden!!! Bedenk een leuke, originele, creatieve of gekke act en ga alvast oefenen, want voor je het weet is het zover. De Esta's zijn al volop bezig met de voorbereidingen.
Wanneer is dit? Van 13:45 tot 17:00, kijk voor meer informatie ook op www.playbackshowlisse.jouwweb.nl

Maar! Niet getreurd voor iedereen die het zo jammer vindt dat hij/zij te oud is voor de middag playbackshow. Speciaal voor de 16+ers is er een avondplaybackshow!! Hier gaat het vooral om de gezelligheid, maar het is erg leuk als er ook acts zijn natuurlijk. Wie mogen er allemaal komen?? Alle leden van 16+, (Explorers, stam, plusscouts) alle leiding, het bestuur, en iedereen die het nog meer leuk vind! Geef je wel van tevoren op op www.playbackshowlisse.jouwweb.nl

Ik hoop jullie allemaal te zien op 11 februari, de voorbereidingen om er een spetterende middag en avond van te maken zijn al volop bezig!

geplaatst door: Miriam Brons
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.