geplaatst op: 01/07/2012

 Vrijdagavond om 19.00 uur begon het echte slaappartijtje van Professor Plof! De bevers kwamen binnen en hebben samen met de papa’s en mama’s hun bedden klaar gelegd.
  Toen de papa’s en mama’s weg waren,  vroegen wij ons af waarom we er nou waren!? Natuurlijk waren we op het clubhuis gekomen om de verjaardag van Professor Plof te vieren. Alleen er was iets wat we miste. Nou ja iets het was iemand! We waren Professor Plof kwijt!! Hij had namelijk tegen Hippe en Scheuremaar gezegd dat hij zijn kaarsjes kwijt was voor zijn taart en deze ging zoeken. Alleen was hij nog niet terug! Samen met de bevers zijn we in het bos gaan zoeken naar Professor Plof! We hebben gezocht en geroepen maar geen enkel geluid of teken van Professor Plof! Maar wat we wel hadden gevonden was een kaarsje! Deze hebben we mee genomen toen we terug gingen voor een kampvuur! In het clubhuis in de slaapzaal lagen nog meer kaarsjes! De kaarsjes hebben we in een beker gedaan om ze te bewaren. Bij het kampvuur hebben we heerlijk gesmikkeld van marshmallows en limonade! Toen was het toch echt tijd om naar bed te gaan! Maar slapen was natuurlijk niet de bedoeling, de bevers waren heerlijk aan het keten!
  De volgende ochtend zaten we heerlijk aan een broodje toen we plots iets hoorde door de portofoons heen! “ Naar links, of toch naar rechts? Moest ik nou hier heen of toch.. de andere kant op? En ondertussen nog kijken voor die kaarsjes” Dat moest wel Professor Plof zijn! Met z’n alle zijn we buiten gaan kijken maar we zagen geen Professor Plof! Via de portofoon vertelde Plof dat we moesten blijven staan waar we stonden en moesten kijken naar een rood ding die hij in de lucht had gehangen! Plof is misschien wel een verstrooide professor maar hij was slim genoeg om zijn rugzak in de vlaggenmast te hangen zodat we wisten waar hij was! Eindelijk hadden we hem gevonden en zijn we met z’n alle terug gegaan om te eten!
  Bij een partijtje hoort natuurlijk een uitje, en Plof had geregeld dat Scheuremaar en de bevers met de bus naar de Linnaeushof konden gaan! Hippe en Plof gingen met de auto zodat ze alvast de kaartjes konden halen! In het Linnaeushof  was het erg leuk! De bevers hebben alles wel gezien. De grote familie glijbaan, het springkussen, Benniebroek en waterspeelparadijs! Tussen de middag hadden we een echte verjaarsdag maaltijd: Patatjes! Om 14.30 gingen we naar het water speelparadijs en toen vonden we nog meer kaarsjes in de zwemtas! Rond 16.15 gingen we met de auto terug naar het clubhuis! We hadden alle kaarsjes gevonden! De bevers gingen nog even rusten op hun bedjes voordat we gingen eten! We hadden pannenkoeken met als toetje cake versieren!

Het was een heel leuk en geslaagd verjaardagpartijtje!


De volgende fotoalbums horen bij dit bericht:
Zomerkamp 2012
geplaatst door: Merel Z.
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.