geplaatst op: 19/04/2013

StrawberryAfgelopen woensdag en donderdag heeft onze groep weer een praalwagen voor het Bloemencorso van de Bollenstreek gestoken met duizenden hyacinten en vooral rode tulpenkoppen. Dit jaar kreeg onze groep de wagen van de gemeente Hillegom, met als thema ‘Strawberry fields for ever’. Met behulp van de tulpenkoppen kleurden de grote aardbeien langzamerhand rood.
Vanaf woensdag waren veel leden, oud-leden, ouders en vrienden actief met steeltjes knippen, hyacinten en tulpenkoppen steken, vegen rondom de wagen, aanleggen verlichting en als laatste het aanbrengen van de graszoden. Zoals altijd was het weer erg gezellig rondom de wagen. Nadat donderdagnacht met behulp van een vorkheftruck nog de laatste bladeren waren vast gestoken vertrokken rond 1:30 uur ook de laatste groepsleden naar huis.
Op vrijdag zijn alle wagens gejureerd op ontwerp en steekwerk. Van de 20 praalwagens verdiende onze wagen een derde plaats voor het steekwerk. Een mooi resultaat waar het corsoteam van de groep blij mee is. Alle stekers en helpers worden vanaf deze plek bedankt voor hun inzet.


De volgende fotoalbums horen bij dit bericht:
Corso steken 2013
geplaatst door: Hans T.
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.