geplaatst op: 21/06/2013

Vanavond was het zover... het bever zomerkamp is begonnen!
We kwamen met zijn allen aan op het clubhuis, daar stond een echte indiaan ons op te wachten. Het was Titiwaka, de indiaan die ons de uitnodiging had gestuurd!
Ze vertelde waarom ze ons had uitgenodigd, de cowboys hadden de strijdbijl gestolen en nu waren de indianen bang dat er een strijd zou ontstaan tussen de cowboys en de indianen.
Omdat wij met een echte indiaan hadden gepraat, vroeg ze onze hulp.

We gingen openen en Titiwaka liet ons haar tipi zien. Hij is echt heel cool! Er ligt een bed waar zij kan slapen, en allemaal kussens waar je op kunt zitten. En kookspullen en en speer, want je weet maar nooit.
Daarna zei Titiwaka dat echte indianen goed op dieren kunnen jagen. Ze doen dat heel onopvallend en stil, en luisteren naar dierengeluiden. De bevers kunnen dit ook hoor!! Maar dan iets minder onopvallend en stil...........
We hebben alle zes de dieren gevonden, een wolf, een beer, een adelaar, een paard, een uil en een bizon. Het was erg spannend.

Daarna was het alweer tijd om naar bed te gaan. De bevers deden hun pyjama's aan en gingen in bed liggen, na een verhaaltje over Pocahontas moesten ze toch echt stil zijn.

Welterusten iedereen, we hebben al zin in morgen!!


De volgende fotoalbums horen bij dit bericht:
Beverzomerkamp 2013 vrijdag
geplaatst door: Miriam Brons
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.