geplaatst op: 06/07/2013

Als afsluiting van het seizoen had onze groep op zaterdag 6 juli 2013 een gezamenlijke opkomt met alle speltakken, bestuur en ouders. De middag stond in het thema van ‘Alice in Wonderland’. Door de groep was een ‘Mad Hatters tea party’ georganiseerd op het clubhuis. Vanaf twee uur kwamen de eerste  leden gekleed als bewoner van Wonderland aan. Op deze mooie, warme zaterdag werd er eerst een spel in koele Keukenhofbos gedaan. Alle leden werden in drie groepen ingedeeld en moesten speelkaarten bij elkaar veroveren. Hartenkaarten veroverde de klavers, de klavers de schoppen en de schoppen konden de harten in de wacht slepen. Het werd een heerlijk renspel.

Na dit spel was het tijd voor de tea party. Eerst werd er in de kampvuurkuil verzameld en werden een aantal mensen in het zonnetje gezet. De afgelopen maanden is namelijk heel veel werk verzet door met name de vaders Menno, Eric en John en door onze clubhuisbeheerder Dennis. Het hele clubhuis staat na veel schuurwerk en vervanging van door houtrot aangetast hout, weer strak in de verf en kan er zo weer jaren tegen. Verder werd ook alle leiding in het zonnetje gezet. Na dit formele deel kon dan toch worden aangevallen op de vele lekkere hapjes die waren voorbereid. Er was voor elk wils van hartig tot zoet en van warm tot koud.

Het seizoen werd afgesloten met een prijs voor de leden die als mooiste verkleed waren. Hierna ging iedereen naar huis, waarna het organisatieteam nog moest opruimen. Vanaf deze plaats een dank je wel voor het organisatieteam. Het was top voor elkaar. 


De volgende fotoalbums horen bij dit bericht:
Seizoensafsluiting 2013
geplaatst door: Hans T.
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.