geplaatst op: 16/11/2013

Hallo iedereen,

Nou het heeft eventjes geduurd maar hier is dan eindelijk het verhaaltje over het partijtje van de leiding. 26 oktober vierde alle leiding zijn/haar verjaardag! Alle bevers waren uitgenodigd om te komen spelen, maar we gingen niet zwemmen en we werden ook niet thuis gebracht.. hihi. 

Toen iedereen op Hotsjitonia aanwezig was zijn we eerst naar buiten geweest. hebben we het spelletje vlooien gedaan. Iedereen kreeg drie vlooien(wasknijpers) op zijn jas. Maar niemand wil natuurlijk vlooien hebben dus moest je ze kwijt raken door ze bij de andere vast te zetten. Dit was erg lachen. Dit spelletje werd vervolgd door Schipper mag ik overvaren. lekker kruipen, rennen, huppelen en hinkelen door het zand heen.

Het was toen al weer tijd om naar binnen te gaan want er moest cake versierd worden. iedereen had zijn eigen cakeje versierd. Na het cake versieren met limo drinken was het tijd voor de cadeautjes. Wat zijn wij verwent zeg met de mooie, leuke en lekkere cadeautjes!! Prachtig dank jullie wel!

Tijd voor muziek! er werd een cadeautje door gegeven op de muziek. Stopt de muziek en jij had het cadeautje vast was je helaas af. Natuurlijk nog wel lekker dansen op de muziek en kijken wie er als laatste over blijft. 

Na hard gedanst te hebben kreeg iedereen wel weer een klein beetje trek. Buiten moesten alle bevers in een cirkel zitten. Iedereen kreeg een lepel. Er lag een dobbel steen en er stond een bak met chips. Als je zes gooide mocht je chips eten, maar je had natuurlijk een lepel gekregen en daar moest je de chips mee op scheppen. Dat was toch wel erg lastig maar ook wel weer erg leuk. 

het was een super geslaagd verjaardagsfeestje! 

Groetjes Keet Kleur


De volgende fotoalbums horen bij dit bericht:
Verjaardag
geplaatst door: Merel Z.
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.