geplaatst op: 25/11/2013

Met het aantreden van de nieuwe Stichting secretaris nemen we afscheid van Els. Wij kunnen het niet beter zeggen dan zij het zelf kan en daarom haar woorden aan ons. In ieder geval van ons: Ontzettend bedankt!!

Beste allemaal,

Ik heb afscheid genomen als secretaris van het stichting bestuur. Niet iedereen zal mij kennen, want het stichting bestuur regelt heel wat zaken achter de schermen. Juist daarom vond ik het leuk om te doen. Er moet heel wat geregeld worden om de scouting groep goed te kunnen laten “draaien”. Hoe fijn is het om als leiding of als lid van de scouting groep lekker bezig te zijn met wat scouting is: samen bezig zijn met een thema of op kamp gaan.

Ik heb bijzonder veel bewondering voor iedereen binnen de scouting groep. Er wordt door zoveel mensen met ongelooflijk veel inzet gezorgd dat kinderen een fijne opkomst hebben of op een kamp gaan. Dit kan zijn: het regelen van de verzekeringen, het onderhoud van het clubhuis, acties om wat extra geld te verdienen, contact met de gemeente Lisse, fondsen aanschrijven. Echt: het is zo leuk om dit van dicht bij mee gemaakt te hebben!

Dank jullie wel voor jullie ongelooflijke inzet. Ik heb ervan genoten en schaamde me af en toe dat ik niet meer deed. Het was een klein stukje om de groep te helpen, maar ik heb het wel graag gedaan.

Er is een geweldige opvolger voor mij gevonden. Ik wens Marieke van Loon net zo veel plezier toe als ik heb gehad bij de Lisser Kaninefaten. 

Hartelijke groeten,

Els van Oorschot

geplaatst door: Paul H.
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.