geplaatst op: 30/11/2013

Ook dit jaar kwam Sinterklaas met zijn pieten op bezoek bij onze groep. Dit jaar kon hij 's middags eerst langs komen bij de Bevers die al ongeduldig zaten te wachten. Voor Sint hadden de Bevers een stoel versierd. Nadat de Pieten snapte dat deze stoel toch echt voor de Sint bestemd was konden alle Bevers bij Sinterklaas langs komen. Gelukkig waren alle kinderen lief geweest. Iedereen kreeg een hand pepernoten en was er een cadeautje.

Hierna ging de Sint naar de Welpen en de Esta's. Die waren al druk bezig geweest met het maken van kruidnootjes. Ook alle Welpen en Esta's werden bij de Sint geroepen, waarbij de Pieten zich ook regelmatig lieten horen. Zo erg zelfs dat ze door Sinterklaas naar de gang werden gestuurd. Alle jongens en meisjes kregen na hun bezoekje aan de Sint een flinke hand pepernoten, schuimpjes en hartjes. Ook voor deze scoutingleden waren er cadeautjes.

Sint Nicolaas en zijn Pieten vonden het een leuk bezoek aan onze groep. Ze hadden graag langer willen blijven, maar er moesten nog meer kinderen een bezoek krijgen op deze zaterdag. Met een keihard Dag sinterklaasje ... vertrok Sinterklaas weer.


De volgende fotoalbums horen bij dit bericht:
Sinterklaas 2013
Hoog bezoek van de Sint en zijn pieten
geplaatst door: Hans T.
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.