geplaatst op: 23/03/2014

Afgelopen Zaterdag 22 maart hebben wij helaas afscheid genomen van onze lieve beverleiding Rebbel(Kaylee). We hebben deze zaterdag alleen maar spelletjes gespeeld die Rebbel het allerleukste vind. Zoals kat en muis, water en vuur en stoelen dans. Net als Rebbel vonden alle bevers dit super leuke spelletjes! Na het limonade drinken hadden we nog een ander feestje. Namelijk een jarige bever! Hij had echt een super gave traktatie. Cakejes met echt dino's erop! Super stoer! 
Na het feestje gingen we stoelendans doen en dit was toch gezellig! Iedereen was heel fanatiek bezig met het spelletje. Toen het tweede rondje was afgelopen gingen we even rustig zitten met alle bevers. Want het was natuurlijk een afscheid van Rebbel.
Samen met alle bevers hebben we een boekje gemaakt met onze lievelingsdieren en een foto er bij van de bever. De leiding had een Rebbel verwenpakket gemaakt. Dat Rebbel even heerlijk kan ontspannen! 

Na dit verdrietige gebeuren wilde Rebbel nog 1 ding. Dat was een groepsknuffel!!! Ooh was is dat toch fijn zo een grote knuffel! En als eind klapper nog een mooie groepsfoto! 

 

Rebbel we gaan je heel erg missen. Hopelijk zien we je snel weer een keertje bij de bevers!!

 

Liefs namens alle Bevers en de leiding!!


De volgende fotoalbums horen bij dit bericht:
Afscheid Rebbel
geplaatst door: Merel Z.
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.