geplaatst op: 19/09/2014

Aan alle leden, ouders/verzorgers,

Vanaf afgelopen zaterdag loopt er een speciale actie bij de Jumbo vestiging in de Poelpolder, Lisse: de Jumbo Sponsoractie:

Er zijn door Jumbo 16 verenigingen uit Lisse geselecteerd. Zij konden een speciale wens opgeven waarvoor ze gesponsord wilden worden. Wij hebben als wens opgegeven dat we graag extra geld willen sparen voor speciale activiteiten tijdens onze zomerkampen.

Elke klant ontvangt bij iedere 10 euro aan boodschappen een gratis muntje. Dit muntje heeft een waarde van 10 eurocent. De klant mag dit muntje deponeren in een koker met spaarvarken, horende bij de school/vereniging en het doel waar zij een warm hart aan toe draagt. Er zijn dus 16 verenigingen die een spaarvarken hebben staan in de supermarkt. De Lisser Kaninefaten is er dus één van.

Deze activiteit is gestart op maandag 15 september. Na 10 weken (rond 22 november) zal per deelnemer de balans worden opgemaakt en het gespaarde bedrag worden uitgekeerd, uiteraard met de bedoeling de wens te realiseren.

En nu is het dus aan ons om te zorgen dat er zoveel mogelijk muntjes in ons spaarvarken komt!! Dat kan natuurlijk door zelf boodschappen te doen bij de Jumbo (dat hebben we vorige week zelf ook al gedaan voor de outdoorworkshops) maar ook door anderen te laten weten van deze actie. Want hoe meer mensen ons willen steunen met hun muntje, hoe meer geld er binnen komt. En hoe leukere activiteiten we kunnen gaan plannen voor het zomerkamp!!

Dus zegt het voort, zegt het voort: stuur deze mail door, gooi het op je whatsapp-groepjes, zet het op Facebook, bel je familie of vrienden op, en als we zo allemaal meedoen, wordt het vast een mooi bedrag wat we in november in ontvangst mogen nemen!!

En let wel op: er is nog een scoutinggroep die een spaarvarken heeft, namelijk de Shawano’s. Dus vergis je niet en gooi je muntje in de goede bus.

Alvast bedankt!

geplaatst door: Roy Peters
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.