geplaatst op: 23/11/2014

Ook dit jaar voeren de leden ven onze groep actie voor Serious Request. In 2014 is het thema ‘Hands off our girls’. Een thema dat helemaal aansluit bij de normen en waarden van Scouting waarbij samen activiteiten doen 1 van de kernwaarden is. Bij onze groep, waar alle leeftijdsgroepen uit meisjes en jongens bestaan, wordt dit elke week weer in de praktijk gebracht. Door samen het spel van Scouting te spelen, ontstaat spelenderwijs respect voor elkaar, omgeacht het geslacht.

Kerstdiner op 20 december
De jaarlijkse kerstmaaltijd van de groep wordt samengevoegd met de actie voor Serious Request. Alle leden en hun ouders, broertjes en zusjes wordt uitgenodigd voor een diner op 20 december, ontvangst tussen 17:00 en 17:15 uur in het clubhuis. De keuken wordt overgenomen door de chef kok van A-muze, die deze avond zijn restaurant aan collega's overlaat en ons vrijwillig komt helpen.
Op de website www.seriousrequestkaninefaten.jouwweb.nl kunt u opgeven met hoeveel personen u komt eten en of er nog allergieën of andere dingen zijn waarmee wij rekening moeten houden. Ook kunt u op deze website vast uw bestelling doorgeven. Opgeven kan tot en met dinsdag 9 december 2014. Op deze site staat ook alle andere informatie over deze actie.


 


De volgende bestanden horen bij dit bericht:
Uitnodiging Serious Request 2014 (PDF)
geplaatst door: Hans T.
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.