geplaatst op: 23/12/2014

Op zaterdag 20 december sloot onze groep een actie af waarmee geld ingezameld werd voor Serious Request 2014. De leden van de groep zorgden voor een opbrengst van € 1.500!

De hele maand waren de jongste leden van de groep al bezig met de actie. Tijdens een opkomst waren er van papier-maché spaarvarkentjes gemaakt. Die gingen mee naar huis, met de opdracht de varkentjes flink vet te mesten. Op 20 december werden alle kleine varkentjes geleegd in een heel groot spaarvarken.

Naast deze spaaractie was de jaarlijkse kerstmaaltijd van de groep dit jaar in het teken van de actie. Alle leden en hun ouders konden aanschuiven voor een driegangen diner gekookt door de chef-kok van Grand Café A-muze te Lisse. Na het diner kon iedereen een donatie geven voor het goede doel. Het diner smaakte goed, want er werd gul gegeven. De organisatoren, Miriam Brons en Merel Zentveld, konden bekend maken dat de actie in totaal € 1.504,61 had opgebracht. Een mooi bedrag, dat op zondag 21 december bij het Glazen Huis in Haarlem werd gebracht. 


De volgende fotoalbums horen bij dit bericht:
Serious Request 2014
geplaatst door: Hans T.
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.