geplaatst op: 22/02/2015

De Bevers hebben afgelopen weekend een spannende logeerpartij gehad in de Kali. Tijdens de logeerpartij moesten de jongens en meisjes op zoek naar onderdelen van een robot. Aan het eind van het weekend was de robot weer compleet en kregen alle kinderen een mooie badge voor op hun blouse.

De logeerpartij begon zaterdagmiddag. De kinderen werden gebracht, waarbij druk gesjouwd werd met grote tassen. Want iedereen moest wel zijn eigen matje en slaapzak meenemen. Geholpen door de ouders werden 

de bedden klaargemaakt. Nadat de ouders waren uitgezwaaid, werd er eerst een spel in het Keukenhofbos gedaan. Tijdens dat spel vond bever Valentijn een arm van een robot. Wat bleek, door 1 van de themafiguren van het Beverspel, Stanley Stekker, was een robot gebouwd. Maar de robot was van tafel gevallen en daardoor waren onderdelen zoek. De Bevers moesten helpen bij het terugvinden van de missende onderdelen. Gelukkig werd zaterdagavond het laatste onderdeel teruggevonden en kon Stanley Stekker de robot  repareren. De Bevers konden gerust naar bed. Net

 toen alle kinderen in bed lagen en bijna sliepen, was er opeens een hoop herrie. De robot was vanuit zichzelf rondjes gaan rijden. Iedereen kwam zijn bed weer uit om te kijken wat er aan de hand was. Met de hulp van de jongens en meisjes kon de leiding de robot weer stil zetten en kon iedereen dan toch eindelijk gaan slapen.

Op zondag zorgde de leiding voor een lekker ontbijt. Na het ontbijt werden eerst de slaapspullen opgeruimd. Best lastig om als jonge scout al je spullen weer in je tas te proppen. Na het opruimen had de leiding nog een paar leuke spelen bedacht, waarbij na het laatste spel de robot het weer goed deed. Omdat de jongens en meisjes zo goed geholpen hadden met het repareren van de robot kregen ze allemaal een stoffen badge met een afbeelding van Stanley Stekker. Deze badge mogen de Bevers op hun Scoutingblouse laten naaien als herinnering aan een spannende logeerpartij. Om 16:00 uur kwamen de ouders hun kinderen weer ophalen. De leiding, allemaal vrijwilligers, moest daarna nog het clubhuis schoonmaken. Toen ook dat gebeurt was, gingen ze tevreden naar huis. Het was een geslaagde logeerpartij waarbij de kinderen en de leiding veel plezier hebben gehad.


De volgende fotoalbums horen bij dit bericht:
Logeerpartij Bevers 21-22 februari 2015
geplaatst door: Hans T.
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.