geplaatst op: 05/07/2015

De Bevers hebben het seizoen afgesloten met een logeerweekend. Tijdens dit weekend hebben ze geholpen om de Aliens weer de ruimte in te krijgen.

Op vrijdagavond 3 juli vonden de jongens en meisjes van 5-7 jaar een gestrand ruimteschip achter hun clubhuis met daarin twee Aliens. Deze spraken een beetje een rare taal. Maar een superdrankje loste dat op. Ze vertelde dat ze waren geland om de wereld te ontdekken. Scouts doen dat ook dus ze waren op de goede plek geland. Maar helaas andere mensen vonden hun ufo ook erg mooi. Ze hadden zomaar een stuur, knop en sleutels gepikt. Tijdens het weekend hebben de bevers geholpen de missende onderdelen te vinden.

Eerst zochten ze op vrijdagavond in het Keukenhofbos. Daar vonden ze geen onderdelen maar wel een puzzel. Toen ze die gemaakt hadden, wisten ze dat de missende onderdelen van de vliegende schotel  in de Linnaeushof moesten liggen. Op zaterdag zijn ze daar gaan zoeken. En jawel, de bevers hebben alle onderdelen gevonden. Gelukkig lagen ze vooral bij de waterspeeltuin, zodat de kinderen goed konden afkoelen. Terug bij het clubhuis kon ook daar worden afgekoeld in het door de leiding gebouwde grote zwembad en was er tijd voor siësta. Ondertussen konden de Aliens hun vliegende schotel repareren. Daarna waren er pannenkoeken en werd er liggend op de bedden naar de film Monsters vs. Aliens gekeken.

Na nog wat leuke spelletjes op zondag kwamen om 12  uur de ouders hun kinderen weer ophalen. Toen werd het te druk voor de Aliens en met een hoop herrie waren ze opeens vertrokken. Waarna ook de Bevers weer naar huis gingen

geplaatst door: Hans T.
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.