geplaatst op: 16/02/2016

Stekers gezocht: kom helpen……….

Het wordt langzaamaan voorjaar en dus is het bijna corso!

Dit jaar is het thema van de corso: Flower and Fashion

Ook dit jaar doet de Lisser Kaninefaten mee een deze mooie bloemenparade. Net als voorgaande jaren steken wij de wagen van de gemeente Hillegom met als titel “Flowers in style”.

Het steken gebeurt in de Klinkenberghallen van De Leeuw Flowerbulb Group, Rijksstraatweg 52 in Sassenheim. Op woensdag 20 april van 10.00 tot 23.00 uur en op donderdag 21 april van 9.00 uur tot in de hele kleine uurtjes zodat de wagen op tijd klaar is voor de jury. Het steken van de corsowagen is een grote klus voor de groep maar wel heel erg gezellig. Bovendien is het dé mogelijkheid om alle wagens eens goed te bekijken terwijl ze stil staan.

Iedereen die dat leuk vindt mag komen helpen. Oud en jong maar je mag pas steken vanaf 12 jaar. Maar ook voor jongere kinderen proberen wij klusjes te bedenken om toch zo te kunnen helpen een/met onze corsowagen. Voor alle duidelijkheid: niet alleen leden van de Lisser Kaninefaten zijn welkom maar ook familie, buren, collega’s en vrienden.

Dus hou deze dagen/avonden alvast vrij en maak je naaste omgeving enthousiast om ook eens mee te komen helpen. Als je nu al weet dat je komt om te helpen. Laat het ons dan even weten via ons mailadres. Dan kunnen wij ongeveer een schatting maken en kunnen kijken wie welk voorwerp kan gaan steken. Zodat je niet lang hoeft te wachten tot een van ons je een plekje aanwijst. Zit je met vervoer, probeer alvast na te denken over carpoolen. Er rijden die dagen veel auto’s vanuit Lisse en Hillegom naar Sassenheim.

Om in de hal te komen heeft u een geel bandje deze kunt u aanvragen door het contactformuliwr in te vullen. Wilt u blijven eten dan hebben wij een speciaal menu. Woensdag 20 april 18.00 uur Nasi/bami met saté stokjes voor € 9,--. Donderdag 21 april 18.00 uur Stampot met vlees voor €8,50 Geef je via het contactformulier. U krijgt een mail terug hoe u kunt betalen voor het eten.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op via het contactformulier.

geplaatst door: Terry Hesseling
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.