geplaatst op: 22/02/2016

De welpen van onze groep hadden 20 en 21 februari een ouderkind weekendkamp. Het was een leuke manier om de ouders te laten zien wat de kinderen doen op scouting.

Het kamp begon toen piraat Jack Sparrow kwam vertellen dat hij stukken van zijn schatkaart kwijt was. De welpen wilden hem graag helpen die te zoeken. De eerste stukjes kregen ze van Jack Sparrow en tijdens een piraten handelspel. Hierna gingen de welpen met hun ouders op kampvuur koken, wat erg gezellig en leuk was. ’s Avonds werd er nog een stuk kaart gevonden bij het smokkelen van een schat.

De rest van de kaart werd bij het ontbijt gevonden. Toen moest de kaart alleen nog in elkaar gepuzzeld worden en op weg konden ze! De tocht ging over het laarzenpad, dat zijn naam duidelijk niet voor niks heeft gekregen, want wat een modder lag daar! De schat werd gevonden en de buit, snoepjes en limonade, werd blij ontvangen. Terug op het clubhuis kwam Jack Sparrow nog even binnenvallen om zijn schat op te halen. Hij was een beetje teleurgesteld dat er geen rum was, maar hij was blij met de hulp van de welpen.

Met het einde van Jacks zoektocht was ook het kamp tot een einde gekomen en iedereen ging weer naar huis.


De volgende fotoalbums horen bij dit bericht:
ouderkind weekendkamp welpen
geplaatst door: Marjolein S.
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.