geplaatst op: 25/06/2016

Op zaterdag 25 juni heeft onze groep met de leden en veel ouders het seizoen afgesloten. Iedereen verzamelde zich op zaterdagmorgen bij het clubhuis van de groep op de hoek van de Loosterweg-Zuid en de Spekkelaan. Het thema van de afsluiting was fantasy en veel leden, maar ook ouders hadden zich verkleed als sprookjesfiguur, ridder of een stripheld. Zo liepen er vier Sneeuwwitjes rond en 1 boze heks met appels.

Nadat iedereen welkom geheten was en de speciale opkomst door alle scouts was geopend, ging iedereen naar het Keukenhofbos voor het Estippespel. Doel bij dit spel is het verzamelen van vier kleuren schmink op je hand en deze dan naar je post te brengen. Maar in het bos liepen ook washandmonsters die de schmink weer konden wegwassen. Opletten dus en op tijd weg rennen. De kinderen bleven hard door rennen, maar een aantal ouders zaten al snel op een boomstam uit te puffen.

Na dit grote spel was het tijd voor koffie en thee, heel veel lekkers. Verschillende leden en ouders hadden gezorgd voor heel veel taart, cake, sandwiches en veel meer lekkers. Bij het kampvuur konden broodjes gebakken worden en was het mogelijk een banaan met chocolade klaar te maken. Tijdens deze koffiemaaltijd werd er door de ouders veel bij gepraat en konden de kinderen zich nog lekker uitleven rondom het clubhuis.

Na de gezellige koffiemaaltijd was het al weer tijd om naar huis te gaan. Maar niet nadat alle leiding, allemaal vrijwilligers, door het bestuur bedankt was voor hun inzet gedurende het afgelopen seizoen. Waarvoor ze een groot applaus kregen. De komende maanden gaan alle leden op zomerkamp, waarbij de jongste leden van 5-7 jaar op het eigen clubhuis logeren, de leden van 8-15 jaar ergens in Nederland hun kamp opslaan en de leden van 16-18 jaar naar Tsjechië vliegen om daar te gaan kamperen.


De volgende fotoalbums horen bij dit bericht:
Seizoensafsluiting 2016
geplaatst door: Hans T.
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.