geplaatst op: 24/11/2016

Zaterdag 10 december, 12:00 uur voorlichtingsbijeenkomst Wereld Jamboree 2019 in de Kali

Als je tussen 22 juli 2001 en 22 juli 2005 geboren bent dan kun je in 2019 naar de 24ste Wereld Jamboree in de Verenigde Staten.

Maar wat is nu zo’n Wereld Jamboree, wat kan je daar beleven, hoe kom je daar, hoe lang ben je van huis, hoe zijn de voorbereidingen, wat kost het? Allemaal vragen waar je eerst antwoord op wilt hebben voordat je besluit mee te gaan.

Waarschijnlijk moeten deelnemers aan de Wereld Jamboree 2019 zich in de eerste helft van 2017 inschrijven. Dit is niet iets wat de groep kan doen. Iedereen die mee wil moet zelf inschrijven bij Scouting Nederland. Elk lid dat mee kan zal ook van Scouting Nederland een uitnodiging om in te schrijven ontvangen.

Om goed voorbereidt te zijn, organiseren we op zaterdag 10 december een voorlichtingsbijeenkomst in de Kali voor iedereen die meer wil weten over de Wereld Jamboree. We beginnen om 12:00 uur en denken om 13:00 uur af te sluiten. Met nadruk worden ook de ouders uitgenodigd, want het is heel wat om je zoon of dochter naar zo’n groot kamp te laten gaan.

Tijdens deze bijeenkomst zullen leden van onze groep die in 2015 als deelnemer naar de Wereld Jamboree in Japan zijn geweest over hun ervaringen vertellen, waarom zou je mee gaan, wordt verteld waar de voorbereidingen uit bestaan en kunnen vragen gesteld wordt. Natuurlijk laten we ook foto’s van de vorige Wereld Jamboree zien.

geplaatst door: Hans T.
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.