geplaatst op: 08/03/2017

Dit jaar helpen wij ook weer met de bloemencorso met als thema: Dutch design. Net als voorgaande jaren steken wij de wagen van de gemeente Hillegom met als titel “De huizen van Jan Six”.

Het steken gebeurt in de Klinkenberghallen van De Leeuw Flowerbulb Group, Rijksstraatweg 52 in Sassenheim. Op woensdag 19 april van 10.00 tot 23.00 uur en op donderdag 20 april van 9.00 uur tot in de hele kleine uurtjes zodat de wagen op tijd klaar is voor de jury. Het steken van de corsowagen is een grote klus voor de groep maar wel heel erg gezellig. Bovendien is het dé mogelijkheid om alle wagens eens goed te bekijken terwijl ze stil staan.

Iedereen die dat leuk vindt mag komen helpen. Oud en jong maar je mag pas steken vanaf 12 jaar. Maar ook voor jongere kinderen proberen wij klusjes te bedenken om toch zo te kunnen helpen met onze corsowagen. Voor alle duidelijkheid: niet alleen leden van de Lisser Kaninefaten zijn welkom maar ook familie, buren, collega’s en vrienden.

Dus hou deze dagen/avonden alvast vrij en maak je naaste omgeving enthousiast om ook eens mee te komen helpen. Als je nu al weet dat je komt om te helpen. Laat het ons dan even weten via ons mailadres. Dan kunnen wij ongeveer een schatting maken en kunnen kijken wie welk voorwerp kan gaan steken. Zodat je niet lang hoeft te wachten tot een van ons je een plekje aanwijst

Zit je met vervoer, probeer alvast na te denken over carpoolen. Er rijden die dagen veel auto’s vanuit Lisse en Hillegom naar Sassenheim.

In de volgende brieven zullen we jullie informeren over hoe je naar binnen kan komen, dit is nu nog niet bekend!

Gezocht: Wij zijn opzoek naar houten klompen voor op de wagen. Mocht je deze over hebben laat het ons weten.

Heeft u nog vragen mail dan naar: Corso@kaninefaten.nl

Met vriendelijke groet,

Corsoteam

Scouting Lisser Kaninefaten

 

 

  

geplaatst door: Terry Hesseling
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.