geplaatst op: 05/09/2017

Op zaterdag 9 september worden er outdoor workshops gehouden voor alle jeugd van 5 tot 11 jaar. De activiteiten zijn divers en hebben allemaal het karakter van buiten zijn, natuur en creativiteit. De kinderen zelf kiezen welke workshops ze willen doen. Er zal ook een groot bosspel zijn.

Zo is er een workshop ‘maak je eigen kampvuur’ of ’maak je eigen elastiekjes pistool’. Verder kan er gekookt worden op een kampvuur, een pijl en boog en pionierprojectjes (met hout en touw iets bouwen) gemaakt worden, een speurtocht worden gelopen en er is een mini-kabelbaan!

De workshops worden gegeven gedurende de periode van 10:00 tot 14:00 uur. Er kan ter plekke gekozen worden aan welke workshops wordt meegedaan. Van te voren inschrijven is dus niet nodig. Tussendoor staat er wat te drinken klaar, voor kind en ouders, die ook kunnen deelnemen aan een vrijblijvende wandeltocht.

De organisatie is in handen van de Scouting Lisser Kaninefaten en in en rond hun clubhuis vinden de workshops ook plaats. Deze is te vinden aan de Loosterweg Zuid 4 (kruising Spekkelaan) in Lisse.

geplaatst door: Hans T.
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.