geplaatst op: 24/04/2021

Deze zaterdag hebben we een prachtig bedrag van € 5210,54 euro in ontvangst mogen nemen van de Rabobank, welke geheel besteed wordt aan een nieuwe zonneboiler en warmtepompboiler. Namens de Rabobank was Paul van der Putten aanwezig om de cheque persoonlijk te overhandigen. Ook kon alvast een kijkje worden genomen bij de start van de verbouwing van de sanitaire ruimten, waar de zonneboiler en warmtepomp van de Rabobank een grote bijdrage aan leveren.

Een groot deel van ons clubhuis ‘De Kali’ is al vele decennia oud, en vooruitkijkend naar de toekomst hard aan vernieuwing toe. De groep heeft daarom een meerjarenplan opgesteld met een aantal groot onderhoud projecten, waarbij de sanitaire ruimten als eerste aangepakt worden.

Vanuit de groep was duurzaamheid een belangrijk punt bij het opstellen van de eisen aan deze verbouwing. Daarom is er bewust gekozen om een zonneboiler aan te schaffen die wordt ondersteund door een warmtepomp voor een klimaatvriendelijke manier van warmwatervoorziening. Met name dit punt van duurzaamheid maakte dat de Rabobank bereid was om deze materialen te sponsoren.

Op dit moment beschikt het clubhuis over twee toiletten en een wasruimte met wasbak en nooddouche. Om het comfort voor de eigen leden te verhogen en verhuur mogelijk te maken wordt het aantal toiletten uitbreidt van twee naar drie, en komen er twee volwaardige douches. De eerste stappen zijn gezet, en we zijn hard aan het werk om dit project voor de zomer(kampen) af te hebben.

Namens alle Lisser Kaninefaten: bedankt Rabobank voor deze mooie bijdrage!

 

geplaatst door: Dorenda S.
 

Ga terug naar home of het nieuwsoverzicht.