Het verenigingsbestuur ondersteunt de speltakken in het besturen van de scoutinggroep. Wij houden ons bezig met het ‘dagelijks’ besturen van de groep; kwaliteit van het spel, financiële gezondheid, ledenadministratie, begeleiding van de leiding, etc.

Het verenigingsbestuur is een gemixt gezelschap van ouders en leiding. Wij willen dit graag zo hebben om zoveel mogelijk draagvlak uit onze vereniging te hebben.

Ons verenigingbestuur bestaat nu uit de volgende personen:

Voorzitter Paul Schoorl
Penningmeester Maurice van der Leeden
Secretaris Olav Teeuwen
Groepsbegeleider Lilian de Grauw -Teeuwen
Praktijkbegeleider Sandra van der Slikke-Meijvogel
Algemeen lid Roy Peters
Algemeen lid Yvonne van Dijk

Heeft u interesse om ons te versterken in het verenigingsbestuur? Mail dan naar:

 

Vertrouwenspersonen

 

Mijn naam is Jan Willem van Miltenburg. Ik ben getrouwd met José en ben de vader van Tim (14) en Evelien (11) die beiden bij de Scouts zitten. Ik werk bij MSD in Haarlem en in mijn vrije tijd ga ik graag tennissen, zwemmen of wandelen met onze hond Coda. Kom gerust naar mij toe met je vragen of als je ergens mee zit.
 
 
Mijn naam is Willianne van Strijen – Fledderus, getrouwd met Frank (kluka),
moeder van Roosmarijn (geen scout) en Jonick (scout).
 
Naast mijn werk als zelfstandig coach bij Inzicht in Jezelf, consulent Meer-team en intern coach bij de gemeente Haarlemmermeer, vind ik het leuk om betrokken te zijn bij de sport en hobby’s van onze kinderen. Leiding zag ik mezelf, met alleen kampeerervaring, niet worden J.  In de rol van vertrouwenspersoon kan ik mijn werkervaring meenemen en wie weet mijn scoutingskills nog uitbreiden. Heb je een vraag, loop je ergens tegen aan
waar je met iemand over wilt praten of speelt er iets waar je misschien eigenlijk met niemand over durft te praten. Je bent van harte welkom!